Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Myanmar vampiri

Myanmar’daki Arakan Müslümanlarının binlercesinin kanına giren, yüz binlercesini ise topraklarından süren kanlı Budist terör örgütü 969’un lideri Asin Wirathu’nun köpek tecavüzcüsü, köpek-kedi kanı içen, en yakın arkadaşını öldürüp kanını içtiği için hapis yatan bir sapık olduğu ortaya çıktı. 

Batı medyası sapık Wirathu’yu temize çıkardı

Sabıkasıyla ilgili bilgiler, Batı basınında “2001’de Müslüman işlerini boykot etmek için milliyetçi bir kampanya başlattıktan sonra önem kazanan Wirathu, 2003’te Müslüman karşıtı nefreti körüklediği için 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak 2010’da genel bir af altına alındı” şeklindeki “temizlenmiş” ifadelerle yansıtılan sapık Budist rahip, Akit’in ulaştığı bilgilere göre 3 kez hapse girmiş. 

İlk cezası komşusunun köpeğinin kanı içtiği için

Tecavüz ve komşusunun köpeğinin kanını içmekten ilk cezasını alan Wirathu, çeşitli aralıklarla 3 kez hapsi boylamış. İkinci hapse girişi, rahip arkadaşını öldürüp kanını içmekten olan Wirathu, 3.5 sene yattıktan sonra salıverilmiş. Son hapse girdiğinde batılı bir ülke tarafından devşirilerek 2010’da aftan çıkması sağlanan Wirathu’nun ilk işi kendisinden istendiği gibi azgın 969 hareketini kurmak olmuş. 

Amaç, müslümanları altın madenlerinden uzaklaştırmak

Neden olduğu korkunç şiddet ve katliamın tek nedeni ise İngiliz ve Alman maden şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyumun göz koyduğu, Arakan’daki dünyanın en zengin altın madenlerinin üzerinden Müslümanları uzaklaştırmak. 

Altın rezervinin yüzde 30’a yakını Arakan’da

Yine Akit’in gündeme getirdiği bilgilere göre, dünyadaki altın rezervinin yüzde 30’a yakını Arakan bölgesinde bulunuyor ve henüz bu altına dokunan olmadı. Arakanlı Müslümanların uğradıkları tüm mezalimin nedeni işte bu altınlar.  Çok sayıda katliam ve şiddet olayından göstermelik bir şekilde suçlanan sapık rahibin arkasındaki güç ise, batılı bir ülkenin yönlendirdiği Myanmar Askeri Polis Teşkilatı. (MP) Myanmar Ordusu’nun generallerinin suçlamaların odağındaki Wirathu’nun karşısına çıktıklarında esas duruşa geçtikleri bilgisi ise her şeyi açıklamaya yetiyor. 

Kaynak: Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.