Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Nice saldırganını komşuları anlattı: Dindar gözükmüyordu

Fransa'nın Nice kentinde 84 kişiyi kamyonuyla ezip öldüren Mohamed Lahouaiej Bouhlel'i, IŞİD'e yakın sosyal medya hesapları övse de, saldırganın komşularına göre namaz kılmayan, dinden çok kadınlarla ilgilenen biriydi. Latin danslarından salsaya da ilgiliydi.

Kamyon şoförlüğü yapan Bouhlel, boşandığından beri bunalımdaydı. Geçtiğimiz günlerde direksiyon başında uyuyup bir kazaya neden olmuştu.

KARISINDAN ŞİKAYET EDİP DURURDU

Maddi sorunların da eklenmesiyle Bouhlel'in "saldırganlaştığını" belirten komşularından Jasmine, "Kaba ve biraz tuhaf biriydi. Karısından şikayet edip dururdu" dedi.

İKİ KIZIMA FAZLA BAKARDI

Anan adlı bir başka komşusu, "Yakışıklıydı. İki kızıma fazla bakardı" diye konuştu.

DİNDAR BİRİNE BENZEMİYORDU

Sebastien adlı komşusu da, "Dindar birine benzemiyordu. Sık sık şort giyerdi, bazen de 'güvenlikçi' botu giyerdi" ifadesini kullandı.

Bir diğer mahalle sakini de "Sessiz sakin biriydi. Müslüman olduğunu bilmiyordum"dedi.



Bouhlel'in Nice'teki dairesinde arama yapıldı. Saldırganın, Fransa'da oturma izni olan ve Nice'te yaşayan bir Tunus vatandaşı olduğu öğrenildi.


 

ESKİ EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Nice'te 84 kişinin ölümüne sebep olan saldırgan Mohamed Lahouaiej Bouhlel'in eski eşinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığını aktardı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.