Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Obama'dan kritik açıklama!

ABD Başkanı Barack Obama, Avrupa'daki sığınmacı krizinde en iyi umudun Türkiye ile AB arasındaki anlaşma olduğunu söyledi.

Yunanistan, Marksist gerilla örgütü 17 Kasım'ın dosyasını yeniden açtı ABD Başbakanı Barack Obama, yarın başlayacak Yunanistan ziyareti öncesi Kathimerini gazetesine bir röportaj verdi. Habere göre, Obama şu ifadeleri kullandı: Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed yönetimi ve DEAŞ'ın barbarlıkları, Yunanistan ve Avrupa'da sığınma arayışından olan göçmen dalgalarına yol açtı.

Yunanistan gibi nüfusu az ülkeler tek başlarına bu büyük yükü kaldıramaz. Tüm Avrupa'da, tüm dünyada koordineli işbirliği gerekli. Türkiye ile AB arasındaki anlaşmayı en iyi umut olarak desteklemeye devam ediyoruz” dedi. Kıbrıs sorununun çözüm ihtimalinin yüksek olduğunu da belirten Obama, Yunanistan'ın borcunun bir bölümünün silinmesini desteklediğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yener26 7 yıl önce

istemiyoruz sen al obama