Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Obama'dan Trump'a sert eleştiri!
Trump'ın söylediği sözlerin inanılmaz ve son derece rahatsız olduğunu söyleyen Obama, Trump'ın özgüvenden yoksun olduğu için, başkalarına hakaret ederek kendisini yükseltmeye çalıştığını söyledi.
 
Chicago'da bir seçim kampanyasında konuşan Obama, 'Bu seçimlerde en rahatsızlık verici şeylerden birisi, Cumhuriyetçi adaydan gelen inanılmaz söylemler. Bunların ne olduğunu yinelemeye gerek yok, çünkü salonda çocuklar var' diye konuştu.
 
Trump'ın kadınları küçük düşürdüğünü ve aşağıladığını belirten Obama, 'Azınlıklara, göçmenlere, başka dinlerin mensuplarına da aynısını yapıyor, engellilerle alay ediyor, askerlerimize, gazilerimize hakaret ediyor. Bu şunu gösteriyor; kendisini öylesine özgüvensiz hissediyor ki, başkalarını küçük düşürerek kendisini yüceltiyor. Böyle bir karakterin Oval Ofis'te bulunmasını ben kesinlikle önermem' dedi.
 
Trump'a son sekiz yıldaki ilerlemeyi tersine çevirme riskini vermeyeceklerini belirten ve seçimlerde Hillary Clinton için destek isteyen Obama, Trump'ın Amerikalıların çocuklarına öğretmeye çalıştığı temel değerleri umursamayan biri olduğunu dile getirdi. Obama, 'Trump'ın konuşmaları, onun gerçek bir demokrasinin gerektirdiği incelik ve saygıyı umursamayacağı mesajını veriyor. İşin özü şu, bu seçimlerde bir mesaj vermek istiyorsanız, daha iyi gelir, daha adaletli bir vergi düzeni istiyorsanız, ulusumuz için daha iyi bir siyaset istiyorsanız oyunuzu Hillary Clinton'a vermelisiniz' diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.