Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby türkiye izlanda aday kadrosu İBB

Obama saçlarını boyamadığını açıkladı! ABD başkanı yalan mı söylüyor?

ABD Başkanı Barack Obama, diğer liderlerin aksine saçını boyamadığını ileri sürdü. 54 yaşındaki Obama, bu sözleri Kamboçyalı bir öğrencinin tavsiye istemesi üzerine sarf etti.

Kamboçyalı öğrencilere seslenen Obama "öncelikle siz genç insanlardan bana yaşlı demeyi bırakmanızı istiyorum. Ben saçımı boyamıyorum ama birçok lider boyuyor. Bu liderlerin kim olduğunu söylemeyeceğim. Ama berberleri, kuaförleri onların kim olduğunu biliyor" dedi.

Liderler kendileri hakkındaki "saç boyattı" haberlerinden oldukça rahatsız oluyor. Eski ABD Başkanı Ronald Reagan simsiyah saçlarını boyadığını asla kabul etmedi. Hatta eski Almanya Başbakanı Gerhard Schroeder, saçını boyadığını yazan bir ajansa dava bile açmıştı.

OBAMA YALAN MI SÖYLÜYOR?

Ancak Obama'nın 2012 yılında saçlarını boyattığı iddia edilmiş ve Obama'daki bu değişiklik bu fotoğrafla ispatlanmaya çalışılmıştı. Fotoğrafın farklı yıllarda çekilmiş olabileceği de ifade ediliyor..

İşte o fotoğraf;


 


komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.