Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

Putin belasını arıyor! Rus uçakları Türkiye sınırına yakın köyü bombaladı
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nin karşı tarafına düşen Suriye'nin İdlib kentine bağlı Daretezza köyüne Rus uçakları tarafından atıldığı iddia edilen füzelerin hedefi olan 4 kişi ölürken, çok sayıda kişi de yaralandı.


Bugün sabah saat 08.30 sıralarında İdlib kentine bağlı Sarmada kasabası yakınındaki Daretezza köyüne Rus uçakları füze attı. Suriyeli yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, atılan füzeden isabet ettiği yerleşim bölgesindeki 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda Suriyeli de yaralandı.

Füzelerin isabet ettiği binalar da yerle bir oldu. Yaralılar, Bab-Al Hava Sınır kapısında bulunan Suriyelilere ait sahra hastanesine getirilerek tedaviye alındı.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Daretezza köyüne yapılan hava saldırı sesi ise sınır bölgesinden duyuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.