Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Putin'den Türkiye'ye üstü kapalı tehdit! "Türkiye'de 200 tane nükleer bomba var"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı'nın üst düzey komutanlarına hitaben yaptığı konuşmada Türkiye'ye üstü kapalı tehditte bulundu.

Suriye'deki askeri üssü hava savunma sistemleriyle güçlendirdiklerini hatırlatan Putin, "Askerlerimize yeniden provokasyon düzenlemeye kalkışacak herkesi uyarıyorum. Çok sert davranmanızı emrediyorum. Rus askerlerini ya da sahadaki askeri yapılarımızı tehdit eden her hedefi hemen imha edin" diyerek Türkiye'ye göndermede bulundu.


"Türkiye'de 200 nükleer bomba var"

Ayrıca Türkiye'de 200 tane ABD yapımı nükleer bomba olduğunu iddia eden Putin, şu ifadeleri kullandı:

"Belçika, İtalya, Hollanda, Almanya ve Türkiye'ye yaklaşık 200 Amerikan nükleer bombası yerleştirildi. Bunların yenilenmesi düşünüyor. Bununla birlikte 310 taşıyıcı uçak hazırda bekletiliyor"

Putin, bu ifadeleriyle son günlerde ikinci kez nükleer silah vurgusu yapmış oldu. Rus Devlet Başkanı, geçtiğimiz günlerde "terörle mücadelede nükleer silahlara gerek kalmamasını umduğunu" söylemişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.