Öne Çıkanlar terör galatasaray spor musul ömer toprak EURO 2016

Putin'e bir şok daha!
Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov ve Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Petry Polshikov’un ölümünden sonra bu kez NATO Baş Denetçisi Yves Chandelon aracında ölü bulundu. Yetkililer Chandelon’un şüpheli ölümünün intihar vakası olabileceğini söylese de ailesi bunu kabul etmiyor.

Rus Pravda gazetesinin haberinde, Chandelon’un cesedinin yaşadığı Lens kentine 100 km, çalıştığı ofise ise 140 km mesafede bulunduğunu yazdı.

Habere göre 60 yaşındaki Chandelon’un üzerine kayıtlı üç adet ruhsatlı silahı bulunuyor. Ancak Chandelon’un elinde bulunan silahın hiçbir kaydı yok.



Öte yandan NATO yetkilisinin ölümünden kısa süre önce garip telefonlar almasının ortaya çıkması da olayın üzerindeki ‘suikast’ şüphelerini artırıyor.

Terörizme maddi kaynak sağlanmasıyla mücadele konusunda çalışan Chandelon’un geçen cuma günü öldürüldüğü ve haberin gizlendiği ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.