Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd asker

Putin G20 liderlerini şok etti: IŞİD'e destek verenler arasında sizde varsınız
Antalya'daki G20 zirvesinde konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "IŞİD, 40 ülkeden finansal destek alıyor. Bu ülkeler arasında G20 üyeleri de var" dedi.

Putin, G20 zirvesinin kapanışında düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü IŞİD'in dış ülkelerden finansal destek aldığını söyledi.

Rus resmi haber ajansı Sputnik'e göre; Putin, "IŞİD 40 ülkeden finansal destek alıyor. Bunlar arasında G20 üyeleri de var" diye konuştu.


“DÖNÜM NOKTASI DEĞİL”


Öte yandan Putin'in basın sözcüsü Dimitri Peskov; Rusya Devlet Başkanı ve ABD’li mevkidaşı Barack Obama arasındaki 20 dakikalık görüşmenin ikili ilişkilerde “dönüm noktası olmasını beklemenin gerçek dışı olduğunu” söyledi.

Peskov, “İki ülke arasındaki fikir ayrılıkları olduğu gibi devam ediyor. Aynı zamanda, iki taraflı diyalog kurulması gerektiğinin farkına varıldı" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.