Öne Çıkanlar rus tırları simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv

Putin'in 11 bilinmeyen özelliği!
1- PUTİN’İN ÇOCUKLUĞU FARE AVLAMAKLA GEÇTİ!



Putin, eski adıyla Leningrad şimdiki adıyla ise St. Petersburg’da fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Rus liderin resmi biyografisinde yer alan bilgilere göre Putin’in çocukluğu  merdiven arasında fare avlamakla geçti.



2- PUTİN KIZLARINI NEDEN SAKLIYOR?



Putin Türkiye’nin düşürdüğü Rus uçağıyla ilgili açıklama yaparken iki kızının mütevazi bir hayatı olduğundan ve onlarla gururu duyduğundan söz etti. 30’lu yaşlarındaki iki kızının da “mütevazi” bir hayata sahip olmasının nedeni bizzat babaları. Putin kızlarını medyadan uzak tutuyor. Rus medyası Putin’in kızlarıyla alakalı fotoğraf yayınlarken çekiniyor. Hatta Putin’in bu konudaki hassasiyeti dedikoduları da beraberinde getirdi. Gazprom’un başkan yardımcısı Andrey Akimov ile evli olan Katerina Tikhonova'nın Putin’in küçük kızı olduğu ileri sürüldü. 

3- PUTİN LABRADOR CİNSİ KÖPEĞİYLE MERKEL’İ KORKUTTU!



Putin’in köpekleri çok sevdiği ve sarayda çok sayıda köpek beslediği ileri sürülüyor. İddiaya göre Almanya şansölyesi Merkel ve Putin 2007 yılında Rusya’nın Soçi kentinde bir araya geldiklerinde Putin köpekten korktuğunu bildiği Merkel’e siyah labrador cinsi köpeğini gösterdi. Bir anda kanı donan Merkel,  telaşlı bir şekilde gazetecilere dönerek “köpek şimdi gazetecileri yiyecek” dedi.


4- DALGIÇLIK HOBİSİ


Her türlü spora meraklı olan Putin’in bir diğer hobisi ise tüple dalgıçlık yapmak.. Putin 2011 yılında Karadeniz’de dalış yaptığında antik Yunan vazoları bulduğu iddia edildi. Vazoların 6. Yüzyıla ait olduğu belirtildi.

5- DEDESİ KİMLER İÇİN YEMEK PİŞİRDİ


Putin’in baba tarafından dedesi Spiridon Ivanovic Putin’in aşçı olduğu ve Sovyet lider Vladimir Lenin’e yemek pişirdiği biliniyor. Dede Putin, Lenin ölünce de bu kez de Stalin’in aşçılığını yaptı.

6- PUTİN AKICI ALMANCA KONUŞUYOR AMA İNGİLİZCESİ ZAYIF


Putin’in çok akıcı Almanca konuştuğu ancak İngilizcesinin zayıf olduğu ileri sürülüyor. Putin Almanya Başbakanı Angela Merkel ile tercüman kullanmadan Almanca anlaşabiliyor. İngilizce konuşarak liderlerle görüşebilen Putin kalabalık ortamlarda İngilizce konuşmaktan çekiniyor.

7- EŞCİNSEL EVLİLİĞİ SATANİZM AYİNİ OLARAK GÖRÜYOR




Putin’in Yaşar Nuri Öztürk'ün iddialarının aksine dindar bir Ortodoks olduğu biliniyor. Putin’in eşcinsel evliliklere satanizm ayini gözüyle bakıyor.

8- PUTİN’İN KİŞİSEL SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!




Putin’in 46 milyar euro serveti olduğu iddia edildi. Rus muhalif lider ve gazetecilerin iddiasına göre Putin’in holdinglerde gizli hisseleri var.

Ayrıca Putin 11 lüks saat, 9’u başkanlık döneminde inşa edilen 20 villaya sahip. Putin’in Karadeniz’in kenarına son yaptırdığı villanın ise 750 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

9- YOLSUZLUK ALGI İNDEKSİ



Putin Rusya'sının yolsuzluk algı indeksi 2014 yılında 136. sırada kendisine yer buldu. Küba, Bolivya ve Burkina Faso gibi ülkerin sıralamada daha iyi yer bulması dikkat çekti.

TÜKÜRÜK ÖRNEĞİ ALDI!

Putin “cihatçı”lardan korktuğu için Soçi olimpiyat oyunlarında müslümanların çoğundan tükürük örneği aldırdığı ileri sürüldü...Reuters’a konuşan 8 müslüman kadın bu muameleye maruz kaldığını anlattı.

10- ALMAN GİZLİ SERVİSİNİN PUTİN PROFİLİ


Alman Gizli Servisi BND Putin’i çapkın ve kadın döven bir kişiliğe sahip olduğunu duyurdu. İddiaya göre bir BND ajanı Putin’in boşandığı eşi Lyudmila ile görüşme imkanı buldu ve bunları ona kendisi anlattı.

11- ANNA CHAPMAN İLE İLİŞKİSİ VAR!


Putin hakkında ortaya atılan iddialardan biri de Putin’in ABD tarafından yakalanan ve takas karşılığında serbest bırakılan Anna Chapman ile ilişkisi olduğu.. Hatta Anna Chapman’ın Putin’in isteği ve bilgisi doğrultusunda ABD'ye casus olarak gönderildiği iddia edildi. Putin’in evliliğinin bitmesinin nedenlerinden biri de Anna Chapman’la olan ilişkisiydi...Putin’le ismi çıkan ve evliliğinin bitmesine neden olduğu düşünülen bir başka isim ise genç jimnastikçi Alina Kabaeva...

komplohaber.com - Özel

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.