Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Putin'in gözünü kin bürüdü! ''Çok sert davranmanızı emrediyorum!''

Savunma Bakanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Vladimir Putin, ordunun gücünün artması gerektiğini, nükleer kapasitenin geliştirilmesi içinse özel çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Suriye operasyonlarını da değerlendiren Putin, her tehdide çok sert cevap verilmesini istedi. Savunma Bakanı Şoygu da askeri faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözlerinden satır başları:
* Rus Hava Kuvvetleri, Suriye’de büyük darbe indirdi. Hava Kuvvetleri’mizin faaliyetleri olumlu bir değerlendirmeyi hak ediyor.

'ÇOK SERT DAVRANMANIZI EMREDİYORUM'

​* Askerlerimize yeniden provokasyon düzenlemeye kalkışacak herkesi uyarıyorum. Suriye’deki askerlerimizin ve üssümüzün güvenliği için gereken tüm ek tedbirleri aldık. Üssümüzün güvenliği hava savunma sistemleri ile güçlendirildi. Tüm hava operasyonlarımız, savaş uçakları eşliğinde gerçekleştiriliyor. Çok sert davranmanızı emrediyorum. Rus askerlerini ya da sahadaki askeri yapılarımızı tehdit eden her hedefi hemen imha edin. Aynı zamanda teröristlerin yok edilmesiyle ilgilenen her devletle işbirliği yapın.

'IŞİD RUSYA'YA DOĞRUDAN TEHDİT'

* IŞİD, Rusya için doğrudan tehdit teşkil ediyor. Suriye operasyonunu bazı anlaşılmaz jeopolitik emellere ulaşmak ya da yeni silahlarımızı test etmek için değil ülkemizi korumak için gerçekleştiriyoruz. Bizim esas amacımız- Rusya’yı doğrudan hedef alan tehdidin önüne geçmektir. Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan gelen militanlar da dahil Suriye’dekiler, bu ülkeyi gerçek bir üsse çevirdi. Planlarının ne olduğu çok açık: Güçlenmek ve yeni bölgeleri ele geçirmek istiyorlar.
* Teröristleri gerçekten yok etmekle ilgilenen ülkelerle işbirliği yapmamız önemli. Operasyonların güvenle sürdürülmesi için İsrail Hava Kuvvetleri ve ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon ile iletişim kurulmalı.

'ÇÖPE ATACAK PARAMIZ YOK'

* Çöpe atacak paramız yok. Askeri anlamdaki giderlerimiz dikkatli bir şekilde denetlenmeli.
* Suriye operasyonunda son teknoloji ürünü silahları kullanan Rus Hava Kuvvetleri ve Deniz Filosu, militanların alt yapısına büyük darbe indirdi. Bu sayede Suriye’deki durumun değişmesi sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.