Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı fetö - izmir adliyesi- pdy- terör örgütü azeri vekil cıa ajanı

Putin'nden kritik talimat! Denize kıyısı olan beş kent...

Kremlin'in açıklamasına göre Vladimir Putin, "terörle mücadele amacıyla Rusya'nın denize kıyısı bulunan beş kentte operasyonel karargah kurulması" yönünde talimat verdi.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rus lider, Kaspiysk, Murmansk, Petropavlovsk-Kamçatka, Simferopol ve Güney Sahalin'de operasyonel karargahlar kurulmasını istedi.

Açıklamada, "Putin'in talimatı terörle mücadele alanında güç kullanımı planlamasının, federal ve bölgesel idari birimlerdeki imkanların kullanımının organize edilmesi amacıyla verdiği ifade edildi.

Açıklamada, Talimatın kapsamına bölgesel denizlerde, münhasır ekonomik bölgelerde, Rusya'nın kıta sahanlığında ve Rusya'nın egemenliğini sürdürdüğü diğer deniz sularında terörle mücadele operasyonlarının organizasyonunun girdiği de belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.