Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

PYD yine kriz çıkartacak bakın nereye büro açıyor!
Kobanili politikacı İdris Nassan, Çek Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı'nı ziyaret etti. Nassan, bu ziyaretin yabancı bir ülkeye yapılmış ilk resmi askeri ziyaret olduğunu belirtti.

"PAZAR GÜNÜ PRAG'DA TEMSİLCİLİK AÇACAĞIZ"

PKK'nın Suriye uzantısı PYD’den Şervan Hasan şunları söyledi; 

“Bu Prag’a Eylül ayından bu yana ikinci ziyaret, Çek Parlamentosu’nun Savunma Komitesi yetkilileri tarafından davet edildik. Pazar günü YPG ve YPJ bir resmi temsilcilik açacağız. Bunu Suriyeli Kürtlerin resmi tanınması olarak görüyoruz”
 

PYD MOSKOVA'DA TEMSİLCİLİK AÇMIŞTI

Suriyeli Kürtler, geçtiğimiz Şubat ayında da Moskova’da bir temsilcilik açmıştı.

“Batı Kürdistan Temsilciliği” adıyla tanıtılan ofisin, Suriye'nin  kuzeyinde Türkiye'ye sınır olan ve PYD tarafından "Cezire", "Kobani" ve "Afrin"kantonları olarak adlandırılan bölgeleri temsil ettiği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurşun 8 yıl önce

avrupa madem pkk yı seviyor tutan yok hepsi bu ülkede hainlerin yeri yok hepsi gidebilir avrupaya

Avatar
Erhan 8 yıl önce

Temsilcilikler acslnlar ama bizler buna musade etmeyecegiz..Bizler askerimize guvenen ve Turk milleti bu gorevi yapacak.benim guvenim tam bizlerin guveni tam.bu ulke barlarln yeri deyil olmayack.Devletimize sahip clkacaglz.