Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Referanduma saatler kala 'nein' bayrağı diktiler

Almanya'nın Münih kentindeki opera binasının çatısına Türkçe olarak "hayır" yazan bez parçası asıldı.

Opera binasının çatısına asılan iki bez parçasından birinde Almanca olarak ''evet'' ve ''hayır'' yazarken diğer bez parçasının iki tarafında ''hayır'' yazması dikkati çekti.

Sosyal medyadaki bu konuda paylaşılan görüntü ve fotoğrafı çeken ve Münih'te yaşayan avukat Serdar Altuntaş, Türkçe ''hayır'' yazan bez parçasının Türkiye'deki referandumla ilişkilendirerek bu olayın kasıtlı yapıldığına inandığını belirtti.

Operanın internetteki blog sayfasında ise çatıya asılan Almanca bez parçasındaki ''evet'' ve ''hayır''ın geçen yıl 6 Ekim'den bu yana süregelen ''ne takip edecek'' temalı etkinlikle alakalı olduğu ve etkinliğin temalarından birinin ''evet-hayır-belki''yi neyin takip edeceği sorusunun sanatsal olarak işlenmesi olarak ifade ediliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan şişman 7 yıl önce

Yen'i bir olay değil bölücülüğün bilincindeyiz