Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Rus jetleri Suriye'de! CIA üssünü ve Suriyeli muhalifleri vuruyorlar

Rus savaş uçakları Suriye’de başlattıkları operasyonu devam ettiriyor. Uçakların Hama, Humus ve İdlib’te bombardıman yaptığı açıklandı.

Rus yönetimi IŞİD hedeflerini vurduk açıklamasını yapsa da, İdlip ve Humus’ta İŞİD unsurları bulunmuyor. Rus savaş uçaklarının bu iki kentte muhalifleri vurduğu söyleniyor.

Rusya’nın yönettiği son saldırının bilançosuna gelince..Saldırı da en az 32 sivil hayatını kaybetti. 200’den fazla da yararlı var.

Hava saldırıları özellikle Hama ve Humus yolu üzerinde yoğunlaştı. Çünkü burada Özgür Suriye ordusunun denetimi mevcut. Bu noktalarda tekrar Esed güçlerinin hakimiyeti söz konusu olursa başkent Şam ve rejimin kalesi Lazkiye ile bu iki kent arasında güvenli bir koridor oluşturulmuş olacak.

CIA ÜSSÜ DE VURULDU

Ayrıca Rus savaş uçaklarının CIA tarafından eğitilen ve Amerika menşeili silahların yer aldığı muhaliflere ait bir kampı iki kez vurduğu belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.