Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Rusya'dan flaş ABD açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ile ABD arasındaki parlamento, iş dünyası ve kültür alanlarında diyalogun dondurulmuş halde olduğunu söyledi. Bunun Rusya'nın girişimi olmadığına dikkat çeken Peskov, iki ülke arasındaki temasların en düşük seviyede bulunduğunu açıkladı.

Peskov, "Şöyle diyelim, Dışişleri Bakanlıkları, parlamentolar, iş, toplumsal ve kültür dernekler arası diyalog dondurulmuş durumda bulunuyor. Bu da bizim girişimimiz değildir" dedi.

Rusya ve ABD Dışişleri Bakanlarının diyaloga devam etmesine rağmen neden Rusya-ABD temaslarının dondurulmuş olduğunu düşündüğü sorusuna cevaben Peskov, "İşte buna en düşük seviyedeki diyalog diyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde MİR televizyon kanalına konuşan Peskov, RF ile ABD arasında diyalogun neredeyse tüm alanlarında dondurulmuş olduğunu dile getirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı temsilcisi John Kirby ise Rusya ile ABD arasındaki temaslara devam edildiğini söyledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.