Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Rusya'dan flaş "Zaman" açıklaması!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Mevcut sinyaller, uluslararası toplum tarafından soruşturulmalı. Türkiye'de teröristlere verilen desteğin örtbas edilmesi için sadece basının özgürlüğü engellenmiyor, aynı zamanda da hukuka saygı gösterilmiyor" ifadelerini kullandı.

Sputnik’in haberine göre, Feza Holding ve Zaman Gazetesi'ne yönelik operasyonlara da değinen Zaharova, gazete binası önünde yapılan protesto gösterisine güvenlik güçlerinin müdahale ettiğini ve kalabalığa karşı göz yaşartıcı gaz kullanıldığını hatırlattı.Zaharova, açıklamasının sonunda, "Söz konu gelişmelerin, Avrupa Konseyi ve AGİT'te titizlikle ve tarafsız bir şekilde ele alınması gerektiğinden eminiz. Ankara'dan fikir özgürlüğü ve basın alanındaki uluslararası yükümlülüklerini yerine getirmesi kararlı bir şekilde talep edilmeli" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rus bakan kendi ülkesinin yaptığı katliamları söylesin onları önlesin turkiyenin yönetmi ona kalmadı. 8 yıl önce

Bekir oner

Avatar
Kanuni 8 yıl önce

Ben bu rusya yi gercekten anlamakta zorluk cekiyorum butun dunya ûlkeleri île arasi acik suriyede teror ôrgûtlerine silah yardimi ve ayni zamanda lojistik destek saglayip insanlari katlediyorsunuz kalkip Hak ve ozgurluk t'en bahsediyorsunuz cecenistanda binlerce insanin ôldûrûp burada timsah gozyasi dôkmeyîn kendi ûlkende isadamlarîni za zorla sôzlesme imzalatan putin efendi degilmiydi ?