Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber HDP

Rusya’nın Nazi Almanya’sını yenilgiye uğrattığı İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 71'inci yıldönümünde Moskova’da düzenlenen askeri geçit töreninde Rusya lideri Vlamidir Putin dünyaya bir yandan gövde gösterisi yaparken diğer taraftan “Küresel teröre karşı birleşelim” mesajı verdi.
Rusya'nın başkenti Moskova’daki ünlü Kızıl Meydan'da gerçekleşen askeri geçit töreni Devlet Başkanı ve aynı zamanda Başkomutan Vladimir Putin’in konuşmasıyla açıldı.



BU KEZ TONU DÜŞÜKTÜ
2015 yılında aynı törende yaptığı konuşmadan farklı olarak bu sefer Batı'ya yönelik suçlayıcı tek bir ifade bile kullanmaması dikkat çeken Putin, dünyaya küresel terörle mücadele için işbirliği çağrısı yaptı.









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali haydar bozkurt 8 yıl önce

Hem PKK ya büro açacak PYD ye silah verecek sonrada terörü bitirelim diyecek başka film yokmu yaa bu film sıktıda

Avatar
Üzeyir özkol 8 yıl önce

Gazla beslenen ülke
Gazla konuşuyor ibne. 20 yıl sonra görecem ben rusyayi

Avatar
Yankici 8 yıl önce

Rusya iki yūzlū tavşana kaç tazıya tut taktiği

Avatar
Bahattin 8 yıl önce

Rusya bütün dünyaya kafa tutuyo bukadar büyük birtek suriyede daeşi bitiremiyo ve terrörü bitirmek için dünyaya çağrıda bulunuyo yersen en büyük terrör yandaşlarından biride rusyadır