Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Rusya'dan Putin'i çıldırtacak Türkiye açıklaması

Dedesi Vladimir Solotsinki gibi Türkolog olmak için Moskova Devlet Üniversitesi'nde Türkçe öğrenen Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Lisa Peskova, Instagram hesabından bir mesaj paylaştı. Peskova, uluslararası toplumun Türkiye'deki terör saldırıları karşısında duyarsız kalmasını sert bir dille eleştirdi.



"Ben Ankara'da doğdum, hayatımın ilk yıllarını orada geçirdim. Babam ve dedem Türkolog ve ben de Moskova Devlet Üniversitesi'nde Türkçe öğreniyorum. Böyle biri olarak dargınım ve çevremizde olanların iki yüzlü olduğunu ve çifte standart uyguladığını hissediyorum. Neden internet Türkiye bayrakları ile dolu değil?" diyen Lisa, "Ankara'da pazar gecesi (13 Mart) evine otobüsle dönen insanların ölümü, Paris'teki insanların ölümünden daha mı önemsiz? Yani terör saldırıları, daha önemli ve az önemli diye ikiye mi ayrılıyor?" açıklamasını yaptı.

TERÖRE KARŞI DÜNYA TEK YUMRUK OLUNMALI"



"Terör saldırılarını önemli ve önemsiz olarak ya da coğrafi ve etnik hususa göre ayırdığımız sürece biz terörizmi yenemeyiz. Her terör saldırısının ardından destek ve dayanışma sergileyerek ve öfke tsunamilerimizi ayağa kaldırarak bu şekilde çağımızın bu belasını yenebiliriz."
 dedi.

MESAJINI TÜRKÇE SONLANDIRDI!

Lisa mesajının sonunda, "Türkiye, ailem ve ben sizinle beraberiz ve üzgünüz." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih yapraklı 8 yıl önce

Lisa, senin bu yürek dolusu yorumlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ki ülkemin bir kesimide dahil kendi vatandaşına bile, terörden hayatlarını kaybedenlere haber yapmamayı bir ideolojik kin hırsıyla görmemezlikten gelirken, uzaktaki bir devlet büyüğünün kızı, ırkına dinine ülkesine bakmaksızın üzüntüsünü dile getiriyorsa, ben birkez daha insanlığımdan, art niyetli insanlar adına utanç duyuyorum. Sevgili rus güzeli Lisa hanfendileri, sizi bundan sonra manevi kız kardeşim olarak hayatıma, gönlüme sokuyorum.Allah seni ve senin gibileri hep korusun.amin.

Avatar
hikmet Şenocak 8 yıl önce

Çok tesekkurler senin gibi insanlarin sesinin çok çıkması lazım o zaman dünyada birlik ve kardeslik olur çok iyisin tekrar tesekkurler

Avatar
engin sayilgan 8 yıl önce

Anlayisiniz ve zulme karsi durusunuztaktire sayandir

Avatar
Hakiki türk 8 yıl önce

Bu bayan hangi nesil yada hangi dine mesupsa olursa olsun hiç fark etmez,neticede haksızlıga karşı dürüstce konuşan bir insan,
Bu sosyal görüşlerine saygı duyuyor ve kendisini bu adaletli konuşmakarı için tebrik ediyorum,