Öne Çıkanlar ışid DAEŞ Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu

Rusya'dan yeni yaptırımlar

ABD'den flaş bir açıklama geldi.  ABD Hazine Bakanlığı'nın Rusya'nın Ukrayna'da "istikrar bozucu" eylemlerde bulunmaya devam ettiğini için, 21 kişi ve 9 kuruma daha yaptırım uygulanacağını belirtildi. ABD Hazine Bakanı Steve Mnuchin, Trump'a yakın bir isim olarak biliniyor...

YAPTIRIM LİSTESİNDE RUS YETKİLİLER DE VAR

Yapılan açıklamada, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü ve bağımsızlığını desteklendiği belirtilirken 21 kişi ve 9 kuruma daha yaptırım uygulanacağı duyuruldu. Listede iki Rus yetkilinin de yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

Rusya Enerji Bakanlığından Bakan Yardımcısı Andret Cherezov ve Operasyonel Kontrol ve Yönetim Departmanı Başkanı Evgeniy Grabchak'a yaptırım uygulanmasına karar verildi. 

Bunun sebebi ise bu yetkililerin, Siemens ile Rus PJSC Power Machines'in ortaklığında üretilen dört gaz türbininin Kırım'a gönderilmesinde aktif rol oynamaları...

SİEMENS'E YAPTIRIM UYGULANMADI

Türbinlerin Rusya yerine Kırım'a gönderileceğini bilmediğini savunan Alman şirketi Siemens'e ise herhangi bir yaptırım kararı alınmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.