Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Rusya kırmızı alarma geçti!Türkiye'yi suçladı...
FSB konuyla ilgili, “Rusya Federasyonu Federal Güvenlik Servisi Yekaterinburg şehrinde, Moskova, St. Petersburg ve Sverdlovsk’ta el yapımı patlayıcılar kullanarak terör eylemi hazırlığında olan 7 çete üyesi yakalanmıştır” şeklinde açıklama yaptı.


FSB tarafından yapılan aramada, DAEŞ’lilere ait el yapımı bomba yapılan laboratuvar, patlayıcı maddeler, elektrodetonatörler, ateşli silahlar, el bombaları, bomba yapımında kullanılan malzemeler ve aşırıcılıkla ilgili yazılı kaynaklar ele geçirildi.

TÜRKİYE'Yİ SUÇLADILAR


FSB, yakalanan DAEŞ mensuplarına Türkiye’den gelen bir “teröristin” öncülük ettiği iddia edildi. FSB bildirisinde ayrıca, “teröristlerin Rusya’da bombalı eylem yaptıktan sonra Suriye’ye giderek DAEŞ'in bölgede katıldığı çatışmalara dahil olmayı planladıkları” ifade edildi.

Yakalanan kişiler hakkında “terör eylemi” yapmak, “kanunsuz silah bulundurmak ve kanunsuz patlayıcı madde bulundurmak” suçlarından ceza davası açıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Xxl 8 yıl önce

Yeni yalan rüzgarları hepsi tezgah hiç bişey yapmadan yedi adam yakalıyor bakalım devamında neler olacak