Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Rusya'nın iddiasına jet yanıt
Bugün Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, Rusya Dışişleri Bakanlığı Resmi Temsilcisi Mariya Zaharova, Rus Dışişleri sözcüsünden sonra bu kez de Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov'dan Türkiye açıklaması geldi.

Konaşenkov, Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye'de operasyona hazırlandığını iddia etti. Konaşenkov,"Elimizde Türkiye'nin Suriye topraklarına yoğun bir askeri müdahale hazırlığında olduğundan şüphelenmemize neden olan dayanaklar var. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye topraklarında aktif eylemler gerçekleştirmek için gizli bir hazırlık içinde olduğunu gösteren işaretler giderek artıyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'DEN JET CEVAP

Rusya'nın bu iddiası Suriye'de işlediği suçlar için dikkat dağıtma çabasıdır.Türkiye kendi güvenliğini korumak için her türlü önlem alma hakkını saklı tutmaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.