Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Rusya sınıra asker yığıyor!
Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Servisi temsilcisi Vadim Skibitskiy, Rusya’nın Ukrayna sınırında asker sayısını artırmaya devam etmesinin Ukrayna’nın ulusal güvenliğini tehdit ettiğini açıkladı.

Yabanncı ajanslara verdiği habere göre Skribitskiy, ''Rusya, Ukrayna’ya karşı tam ölçekli silahlı saldırıya hazırlığını sürdürüyor'' diye belirtti.
Aynı zamanda İstihbarat Servisi temsilcisi, Rusya’nın planlarının uygulanması için işgal ettiği Kırım’da ve sınır topraklarında daha önce dağıtılan birlikleri yenilediğini ve yeni birlikler oluşturduğunu dile getirdi.

Bununla birlikte Ukrayna Askeri İstihbarat Servisi sadece son hafta içinde Minsk Anlaşmalarının 62 kez ihlal edildiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali kucuk 8 yıl önce

Yazıklar olsun putıne bende adamındıbıdır demiştım macar arkadaşlara demek orosbunu tekıymış

Avatar
volkan nas 8 yıl önce

Yanılmamış sın ali küçük adamım dibi. Zaten şöyle düşündünmü adamın dibi neresi götü demi ee demek ki putinde adamın dibi götü yani :))))