Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Sapıklıkla suçlanan İsrailli bakan görevinden istifa etti

Bakan Şalom, istifa kararını yazılı bir açıklama ile duyurdu. Görev yaptığı 23 yıl boyunca milletvekili ve bakan olarak adanmışlık duygusu ve inancıyla hizmet ettiğini söyleyen Şalom, istifa kararıyla ilgili de sosyal ve kamusal meselelerin ilerlemesini önlemek amacı ve arzusuyla yaptığını dila getirdi. İşte Şalom'un cinsel taciz iddialarına verdiği o cevap;

"Geçtiğimiz hafta boyunca bu acı olaydan (cinsel taciz iddiaları) gına geldi. Ailem beni tam olarak destekliyor ancak onlardan ödemeleri istenen bedelin haklı bir gerekçesi yok. Bu şartlar altında bakanlık görevimden ve milletvekilliğinden istifa etmeye karar verdim."

OTEL ODASINA ÇAĞIRDI

Şalom ile ilgili geçtiğimiz hafta İsrail medyasına bazı haberler yansımış ve İsrailli bakanın bir yıl içerisinde çalışanlarını defalarca taciz ettiği iddia edilmişti.

Bir TV kanalına konuşan bir mağdur, Şalom'un yurtdışı gezisi sırasında gün sonu kendisine tamamen çıplak biçimde odada bekleyeceğini söylediğini iddia etti. Haaretz gazetesi ise kadın çalışanı makam aracında defalarca taciz eden bakanın, yolculuk sırasında sık sık bacaklarına dokunduğunu yazdı. 

Anahtar Kelimeler:
Israilli BakanSapıkşalom
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.