Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Şok iddia! IŞİD lideri Bağdadi ağır yaralı...

Irak’ın Enbar kentinde IŞİD’e karşı savaşan Sünni Sahva Güçleri Komutanı Aşur el Mıhelawi, AA muhabirine çarpıcı açıklamalarda bulundu. IŞİD’in lideri Ebubekir Bağdadi’nin konvoyuna yapılan hava saldırısında ağır yaralandığı açıklandı.

Bağdadi ambulansla Suriye’deki bir hastaneye götürüldü. Bağdadi burada tedavi altına alındı. IŞİD militanları hastanenin çevresinde kuş uçurtmadı. Sızan bilgilere göre Bağdadi ağır yaralanan Bağdadi'nin hayati tehlikesi mevcut.

IŞİD militanları ise tedirgin. Hastaneye yeni bir hava saldırısının yapılacağından korkan militanlar hastane çevresinde farklı bölgelere dağıldı.

Iraklı makamlardan yapılan açıklamada da IŞİD konvoyunun vurulduğu belirtilmiş ancak Bağdadi’nin ölüp ölmediği hakkında bilgi verilmemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.