Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Somali'deki patlamada ölü sayısı artıyor!

Somali Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullah Fermacu "dün akşam Mogadişu'da düzenlenen bombalı sadırıda hayatını kaybedenlerin anısına ülkede bugünden başlamak üzere üç günlük ulusal yas ilan edildiğini" açıklamasını yaptı. Saldırının sorumlusu olarak terör örgütü Eş-Şebab'ı işaret etti.

189 ÖLÜ, ONLARCA YARALI

Somali'nin başkenti Mogadişu'de dün toplu taşıma araçları için kullanılan bir istasyonun yakınlarında bombalı saldırı düzenlenmiş, 189 kişi ölmüştü.Onlarca kişi de yaralandı. Saldırı, Ankara yönetimi tarafından da kınandı.

YARDIM GİDECEK, YARALILAR TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir askeri ambulans uçağı tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıkıyor." dedi. Kalın ayrıca,"Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir askeri ambulans uçağı tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıkıyor." açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.