Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri türk halkı bel ve sırt ağrıları nasıl geçer fenerbahçe konyaspor

Soros’a operasyon!

Rothschild ailesinin spekülatörü George Soros'a bir operasyonda İsrail'den geldi. İsrail Dışişleri Bakanlığı, "İsrail, tüm ülkelerde tüm Yahudi karşıtlığı tezahürlerini üzüntüyle karşılıyor ve bu nefrete karşı dünya genelindeki Yahudi topluluklarını destekliyor. George Soros, Yahudi devletini karalayan ve kendini savunma hakkını reddeden örgütleri finanse ederek demokratik yollarla seçilen İsrail hükümetlerini sistematik olarak yıkma çabası içinde" açıklamasını yaptı. 

İsrail'in bu tutumunun, İngiltere yerine ABD'yi tercih ettiği şeklinde yorumlandı. Hatta Pentagon'un İsrail'i Soros konusunda baskı yaptığı da iddialar arasında. Soros'a karşı ciddi yaptırım uygulayan ülkelerden biri de Macaristan.

SON GÜLEN SOROS OLMASIN

Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın açıkhava ilanlarında kullandığı posterde, finans spekülatörü Soros'un fotoğrafı yer alıyor ve altında, "Son gülen George Soros olmasın" ifadesi yer alıyor. Soros'un hem Macaristan'da hem de İsrail'deki bazı kuruluşlarının kapatılacağı belirtildi..

George Soros'un Türkiye'de de bir çok vakfı finanse ettiği biliniyor. Ayrıca dünyanın bir numaralı spekülatörü olan George Soros, Gezi olayları sırasında eylemcilere hukuki ve tıbbi destek sağlandığını açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.