Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Suudi Arabistan'da facia: En az 25 ölü var
Cizan Sivil Savunma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sabaha karşı hastanede çıkan yangının sebebi henüz belli değil. Ölen 25 kişinin içinde bir de çocuk yer alıyor. İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin müdahalesinin ardından yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Yangının nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatıldı. Yerel basında çıkan bazı haberlere göre, yangının elektrik arızası sonucu çıktığı tahmin ediliyor.



Cizan Sivil Savunma Müdürü Tuğgeneral Saad el-Gamidiy, yangının hastanenin birinci katında çıktığını, birinci katta ise yoğun bakım, doğum ve yeni doğan bölümlerinin yer aldığını ifade etti. Suudi Tuğgeneral, yaralıların ve tüm hastaların diğer hastanelere taşındığını sözlerine ekledi. Binadaki soğutma çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.