Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

Suudi prensine ABD'de taciz suçlaması!
Suudi yönetimi zor günler geçiriyor! Mina’daki izdiham faciasının ardından gözler Suudi kraliyet ailesine çevrilmişti. İzdihamın koruma ordusuyla şeytan taşlamaya giden prensin neden olduğu iddia edilmişti.

Kraliyet ailesine ait bir başka skandal da Amerika’da yaşandı. Los Angeles’ta prens Mecid Abdülaziz el Suud’un genç bir kadını cinsel ilişkiye zorladığı ileri sürüldü.

Beverly Hills yakınlarında görgü tanıkları polise haber verdi. Polis prensin kaldığı konağa geldi. Tüm hizmetçiler dışarı çıkarıldı. 28 yaşındaki Suudi prens ise gözaltına alındı.

Polis konağı güvenlik çevresine aldı, görgü tanıklarını dinledi. İddiaya göre bir kadın konağı çevreleyen duvarı aşıp yardım diye bağırıyordu. Kadın kan revan içindeydi.

Mecid Abdülaziz el Suud üçyüz bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı. Ancak prensin 19 Ekim’de mahkemeye çıkacağı açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.