Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Suudiler yine faka bastı! Prensin rekor uyuşturucu sevkiyatı yakalandı!
Lübnan tarihinin en büyük uyuşturucu kaçakçılığını sürpriz bir isim gerçekleştirdi. Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Refik Hairiri Uluslararası Havalimanı'nda Suudi prense ait özel bir jette 2 ton uyuşturucu madde yakalandı.  

Haberi dünyaya AFP servis etti. Habere göre Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'nda Abdül Muhsin Bin Welid Bin Abdülaziz ile dört Suudi Arabistan vatandaşı havalimanı polisi tarafından gözaltına alındı.

Lübnan basınında da yer alan haberlere göre Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'nda bir körfez ülkesinden gelen özel jete operasyon düzenlendi.

Uçağın Suudi Arabistan'a uçması planlanıyordu. Uçuştab önce yapılan aramalarda 40 bavula saklanmış 2 ton sentetik uyuşturucu madde "amfetamin" olduğu tespit edildi.

Bu rakamın şimdiye kadar Beyrut'taki Havalimanı'nda ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.