Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Teksaslı şerif Obama'yı tehdit etti!
ABD’de terör saldırısı korkusu nedeniyle halka silahlanma çağrısı yapan polislerin sayısı artarken, Teksas’ta bir polis şefi, halktan soğukkanlı olmasını isteyen Başkan Barack Obama’ya Facebook’tan tehditvari ifadelerde bulundu.

Hughes Springs Emniyet Müdürü Randy Kennedy, son dönemde artan silahlı saldırılara karşı halka silahlanma çağrısı yaparak “Bu hem terör saldırılarından hem de yetkisini aşan yönetimden korunmak için gerekli” dedi.

‘SEN BİZİM HİZMETKARIMIZSIN’

“Sen bizim yöneticimiz değil bizim hizmetkarımızsın bayım” diyerek Obama’ya seslenen Kennedy, Obama’nın artan silahlı saldırılara karşı silah kullanımını sınırlama politikasını eleştirerek “Bu politikalar ülkede bir devrimin fitilini ateşleyecek” iddiasında bulundu.
Teksaslı şerif, Obama’nın silah kontrolünü artırma sözü verdiği konuşmasını eleştirerek Başkan’ı “Kurtlar kapına geldiğinde hazır ol, çünkü çoktan yola çıktılar” diye uyardı.

FBI, geçen hafta ABD'de ilk defa silah ruhsatı almak isteyenlerin sayısının rekor seviyede arttığını duyurmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.