Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

Telekulak skandalında flaş gelişme! Almalar da FBI'ı dinlemiş...
Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA'in Almanya hükümetini dinlediği ortaya çıkınca Almanlar ortalığı ayağa kaldırmış, diplomatik kr,z yaşanmıştı. Şimdi ise Alman istihbarat servisinin Amerikan Federal polisi FBI'ı dinlediği ortaya çıktı. Almanlar derin kulaklarını Fransızlara da uzatmış...

Dış istihbarat servisi BND, Alman Parlamentosu'na 900 sayfalık bir rapor sundu.. Raporu inceleyen parlamento komisyonu, BND'nin Fransız Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Amerikan Federal Polis Teşkilatı FBI, Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi ve birçok Avrupa ile ABD kökenli şirketi dinlediğini tespit etti..


Raporda, Dış İstihbarat Servisi BND'nin alman diplomatları dinlediği de belgelenmiş oldu.. Şu an Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanlığı görevini yürüten Alman diplomat "Hans-Yörg Haber" de dinlenen isimler arasında..



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.