Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Terör yine Fransa'yı vurdu!
Nice'teki korkunç terör saldırısının ardından Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın PYD/PKK Eşbaşkanı ve yöneticisini Elysee Sarayı'nda kabul ettiği anlara dair kare akıllara geldi.

TERÖRÜN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ

Nice'teki terör saldırılarının ve ölen onlarca kişinin ardından terörün dini, ırkı, milleti ve vatanı olmadığı vurgusuna yeniden ihtiyaç duyulduğu ortaya çıkıyor. Hollande'ın akıllara gelen bu fotoğrafı ise kötü bir örnek olarak gösteriliyor; "Senin teröristin kötü benimki iyi mantığını artık kenara bırakmak gerekir" anlayışının tüm dünya ülkeleri tarafından kabul edilmesi gerektiği bir kez daha karşımıza çıkıyor.

SARAY'DAN MEMNUN AYRILAN TERÖRİSTLER




 
PYD/PKK Eşbaşkanı Asiya Abdellah ile PYD/PKK'nın kadın ve çocuklardan sorumlu yetkilisi Nassrin Abdalla'nın görüşmede Hollande'dan silah ve lojistik desteğini istemişti. İki PYD/PKK yetkilisi, basına yaptığı açıklamalarda Hollande ile görüşmelerinden büyük memnuniyetle ayrıldıklarını dile getirirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 8 yıl önce

Bizimde Türkiye olarak yapabileceklerimiz olmali.. Mesela; Korsika ayrilikcilarini Külliye'de agirlayabilir Sayin Erdogan..!!
Ne kadar da güzel olur yani.. :)

Avatar
Suayip 8 yıl önce

Bu hainlere bu vatan da her şey haram..su ve hava bile vermek dogru degil geberip gitsinler taaa cehennemin dibine...ne oldukları bile belli degil..

Avatar
vural 8 yıl önce

bizim de komandolarımız külliyede misafir edilmeli
sayın CUMHUR BAŞKANIM LÜTFEN