Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik Sevgi Forum sevgiforum

Tesettüre girerek sosyal deney yaptı!

Belçika’da 21 yaşındaki Silve Raats isimli genç kız sosyal bir deney yapmaya karar verdi. 10 gün boyunca tesettüre girerek en yakınlarına bile müslüman olduğunu ve kapandığını söyleyecek ve okula bu şekilde gidecekti.

Genç kız bir ay boyunca yaşadıklarını kısa bir filmde toplamayı düşünüyordu. Ancak işler planladığı gibi gitmedi. Genç kız deneye sadece 10 gün dayanabildi.


Silve Raats yaşadıklarını Belçika basınına anlattı. Okulda dışlandığını söyleyen Raats, arkadaşlarının Suriye’ye gidip bombacı olacağını söyledikleri belirtti.

Arkadaşlarının kendisine olan bakış açısının tamamen değiştiğini söyleyen Raats yaşıtlarının kendisine “bir daha iş bulamazsın” diye akıl verdiklerini söyledi. Bazılarının ise “kesin müslüman erkek arkadaşı var” dedikoduları yaptıklarını belirtti.

Ailesinin ise kendisini soru yağmuruna tuttuğunu ve olumsuz tepkiler aldığını söyledi. Raats "Başörtülü 10 gün" adında bir belgesel hazırlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.