Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

THY uçağında IŞİD paniği! Havalanan uçak ihbar üzerine acil iniş yaptı!
ABD'nin New York kentinden İstanbul'a havalanan Türk Hava Yolları (THY)'ye ait bir uçak, bomba ihbarı sebebiyle Kanada'nın Halifax kentindeki havalimanına acil iniş yaptı.Yetkililer Halifax'a indirilen TK2 numaralı uçağa bomba ihbarı yapıldığını bildirdi. Bütün yolcular uçaktan indirildi. Bomba imha uzmanları, polis ve itfaiye ekipleri pistte konuşlandı. Polis, şu an uçakta arama yapmaya devam ediyor.

BU İHBAR İLK DEĞİL!

THY'deki bu bomba ihbarı ilk değil. Özelikle 2015 yılının Mart ayından sonra bomba ihbarları sıkça yapılmaya başladı. İstanbul Narita seferini yapan uçakta "C4 KARGO" yazılı bir not bulundu, İstanbul Sao Paolo seferini yapan uçak tuvalette bulunan not yüzünden acil iniş yapmak zorunda kaldı. Ve buna benzer sayısız ve asılsız bomba ihbarı yapıldı. Uçak seferleri ya aksadı ya da iptal edildi.

THY NEDEN HEDEF SEÇİLİYOR?

İhbarların yoğunlaşması THY'nin Afrika'da etkinliğini hızlandırdığı ve televizyon reklamlarını sıkça döndürdüğü zamana denk gelmesi dikkat çekici. Bomba ihbarlarının THY'nin başta Afrika olmak üzere dünya çapındaki faaliyetlerine ve prestijine zarar vermek için yapıldığı ileri sürülüyor.

İŞTE THY'NİN O REKLAMI




komplohaber.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.