Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Trump FETÖ'ye ne yapacak? ABD'den ilk açıklama
Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde zafer Trump'ın oldu.

NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ

A Haber'e konuşan ABD'nin Ankara Büyükelçisi, Trump'ın FETÖ politikasının ne olacağına ilişkin soruya tek cümle ile "Şu an için erken, ne olacağını bilemeyiz"yanıtını verdi.

TRUMP'IN SAVUNMA BAKAN ADAYI SİNYALİ VERDİ

ABD'de Cumhuriyetçi aday Trump'ın Başkanlık koltuğunu oturmasıyla birlikte, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iade sürecine yönelik beklentiler yön değiştirdi. Obama yönetiminin iade sürecini sürekli tıkaması tepki çekerken, Trump'ın ekibindeki kritik isim ilk ipucunu verdi. Trump'ın Savunma Bakanı adayı 'FETÖ'nün iadesinden yanayız' bilgisini paylaştı.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.