Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Trump hakkında flaş iddia! 'Suikaste uğrayabilir'

Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin'in en önemli danışmanı ve Alexandr Dugin, TRT World'e önemli açıklamalarda bulundu.

'One on One' programına konuşan Dugin, "Amerika'daki başkanlık seçimlerini Hillary Clinton kazansaydı Türkiye'de ikinci darbe girişimi yaşanabilirdi." açıklamasında bulundu.

Dugin'e göre, Trump'ın Kennedy gibi suikaste uğrama ihtimali var. Sebebi ise Trump'ın globalist politikaları takip etmeyecek olması...

Dugin'in diğer açıklamaları şöyle;

TRUMP SUİKASTE GİTMEKTEN KORKMALI


"Trump galibiyetinden sonra globalistlerin saldırısı altında olacak. Çünkü bu onlar için 'kaybetmek' anlamına geliyor. Hegemonik emperyalist stratejinin sona ermesi demek. Bu globalistlerin tümü Amerikalı değil. Sadece Amerika'yı kendi emellerine kavuşmak için kullanıyorlar. Amaçlarının Amerika'nın çıkarları ile ilgisi yok. Trump da bu nedenle bir çeşit darbe ya da Kennedy'ninki gibi bir suikaste kurban gitmekten korkmalı."

Dugin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da olduğunu ve darbecilerin yönetimi ele geçirmesi durumunda kendi canının da tehlikede olduğunu söyledi.

Timeturk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.