Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Trump'ın kafasını kesti! Tepki üstüne tepki yağdı

ABD’li ünlü komedyen Kathy Griffin, Instagram hesabından, elinde kanlar içinde kesik bir baş tuttuğu sırada çekilen bir video paylaştı. Üstelik bu baş, herhangi birine değil ABD Başkanı Donald Trump’a aitti.

CHELSEA CLINTON: BİR BAŞKANI ÖLDÜRMENİN ŞAKASINI YAPMAK KOMİK DEĞİL

Sputnik'te yer alan habere göre Griffin’e ilk tepki eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın kızı Chelsea Clinton oldu. Twitter hesabından bir açıklama yapan Chelsea Clinton, "Bu, kepazelik ve yanlış. Bir başkanı öldürmenin şakasını yapmak hiçbir zaman komik değildir" diye yazdı.

TRUMP: ÇOCUKLARIM ETKİLENDİ

Chelsea Clinton’dan kısa bir süre sonra, "fotoğrafın odağındaki" isim olan Trump da Twitter’dan Kathy Griffin’e tepkisini gösterdi. En küçük oğlu Barron’ın henüz 11 yaşında olduğunu ve bu görüntüden etkilendiğini söyleyen Trump, Kathy Griffin’e "hasta" dedi.

Trump, "Kathy Griffin, kendinden utanmalı. Çocuklarım, özellikle de 11 yaşındaki oğlum Barron, bu yüzden zor zamanlar geçirdi. Hasta!" diye yazdı.

KATHY GRIFFIN: ÖZÜR DİLERİM, ÇOK İLERİ GİTTİM

Tepkiler bununla da sınırlı kalmadı, çok sayıda insan sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarda Kathy Griffin’in hapis cezası alması gerektiğini savundu.

Eleştirilerin odağındaki Kathy Griffin ise önce videoyu sildi, ardından da bir özür mesajı yayınladı.

Kathy Griffin, "Özür dilerim. Çok ileri gittim. Hata yaptım" sözleriyle sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolu mesajında, "İçtenlikle özür dilerim. Çok çok ileri gittim. Görüntü çok rahatsız ediciydi. İnsanları nasıl etkilediğini anlıyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.