Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Trump: Özür dileyebilirim
ABD Başkanı Donald Trump çark etmeye devam ediyor. Seçim kampanyasından bu yana İslam karşıtı tutumuyla bilinen Trump, geçtiğimiz aylarda da twitter hesabı üzerinden aşırı sağcı İngiliz bir grubun İslamofobik mesajlarını retweet etmiş ve bu hareketiyle büyük tepki çekmişti.

Bu ırkçı paylaşımlar Dünya Ekonomik Forumu için Davos'ta bulunan Trump'a soru olarak yöneltildi. ABD başkanı , konuyla ilgili olarak istenildiği takdirde özür dileyebileceğini söyledi

Trump, "Bu korkunç ırkçı insanlarla bir arada anılmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

ABD başkanı ayrıca geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye olan ziyaretini iptal edilmesini de değerlendirdi. Trump'ın, bu kararını İngiltere'deki olası protestolar nedeniyle aldığı iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama yapan Trump "Britanya'yı seviyorum, Birleşik Krallığı seviyorum, İskoçya'yı seviyorum. Başbakan May ile çok iyi bir ilişkim var ve onu çok destekliyorum." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.