Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Trump'tan FETÖ'yü korkutan atama!

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'i Usame Bin Ladin'e benzeten ve Türkiye'ye iade edilmesini isteyen emekli Korgeneral Michael Flynn, Donald Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı oldu. 

ABD medyasında dün yer alan bilgiler bugün gerçeğe dönüştü, 57 yaşındaki Flynn Trump'ın teklifini kabul etti ve atama için Kongre onayına gerek kalmadı.

Emekli Korgeneral Flynn, Fetullah Gülen'e ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

"Arka bahçemiz Pensilvanya'ya rahatça yerleşmiş olan bu maskeli terör ve istikrarsızlık kaynağı tarafından Washington'ın gözü boyanırken, NATO müttefikimiz Türkiye'ye engel olmak mantıksızdır. Türkiye'nin bakış açısıyla Washington, Türkiye'nin Usame Bin Ladin'ine sığınak oluyor. 11 Eylül'den sonra Usame bin Ladin'in Türkiye'de güzel bir köyde yaşadığını ve aynı anda Türk vergi mükelleflerinin vergileriyle fonlanan 160 okulu işlettiğini öğrenseydik ne yapardık?"

Başkan Barack Obama, Savunma İstihbarat Ajansı Direktörü koltuğunda oturan Flynn'ın işine 2014 yılında son vermişti.

Cumhuriyetçi müstakbel başkan Trump, ayrıca Merkezî İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) başına da Mike Pompeo'yu getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semihcan Yılmaz 7 yıl önce

Trump adamdır gerisi Michael Flynn'dir :d