Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Ukrayna Başbakanı'nı kucaklayıp indirdiler!

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkenin meclisinde yaptığı konuşma sırasında eline gül buketi tutuşturulup kürsüden indirildi.

Hükümet için bir süredir güvensizlik oyu toplayan Pyotr Poroşenko Bloğu'ndan (PPB) milletvekili Oleh Barna, koalisyon ortağı Halk Cephesi'nin lideri olan Başbakan Yatsenyuk'un konuşma yaptığı sırada kürsüye geldi. Barna, eline bir gül buketi tutuşturduğu Yatsenyuk'u 'kucaklayıp' kürsüden indirdi.

Başbakan Yatsenyuk geçtiğimiz günlerde Rusya'nın ülkelerine 3 milyar dolarlık dava açması üzerine "Silahlarımızı kuşandık, mahkemede karşılaşmaya hazırız" açıklamasını yapmıştı.

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkenin parlamentosu Verhovna Rada'da yaptığı konuşma sırasında beklemediği bir protesto ile karşılaştı. Pyotr Poroşenko Bloğu partisinden milletvekili Barna, Yatsenyuk'un eline bir demet gül tutuşturup kürsüden indirdi.



YATSENUK'U KUCAKLADI

Hükümet için bir süredir güvensizlik oyu toplayan Pyotr Poroşenko Bloğu'ndan (PPB) milletvekili Oleh Barna, koalisyon ortağı Halk Cephesi'nin lideri olan Yatsenyuk'un konuşma yaptığı sırada kürsüye geldi. Barna, eline bir gül buketi tutuşturduğu Yatsenyuk'u 'kucaklayıp' kürsüden indirdi.



PARLEMENTO'DA YUMRUKLAR KONUŞTU





Bunun ardından Rada'daki diğer PPB ve Halk Cephesi üyeleri arasında da kavga çıktı. BBP parlamento grup lideri Yuriy Lutsenko'nun Barna'nın 'saygısız davranışı' nedeniyle özür dilemesinin ardından parlamentodaki oturuma devam edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.