Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Ünlü futbolcu Antoine Griezmann'ın kız kardeşi Paris'teki saldırılar sırasında ölümden döndü
Bataclan isimli konser salonu Paris'teki dehşetin en yoğun olarak yaşandığı yerdi. Teröristler konser dinlemeye gelmiş yüzlerce kişinin üzerine ateş açtı. Çıkış kapısından kaçanlar ve yerde ölü taklidi yapanlardan bazıları ölümden kurtuldu. Onlarda biri de Fransa Milli Takımı ve Atletico Madrid'in golcüsü Antoine Griezmann'ın kızkardeşiydi. Yıldız oyuncunun kardeşi Paris'teki saldırıda ölümden döndü.

Paris'te dün akşam yaşanan saldırılarda 150'den fazla ölü bulunduğu bildirilirken, Bataclan isimli konser salonu da dehşetin yaşandığı yerlerden biriydi. 

KIZ KARDEŞİ KONSER SALONUNDAYMIŞ




Fransa Milli Takımı ve Atletico Madrid'in golcüsü Antoine Griezmann da dün geceyi farklı bir korkuyla yaşadı. Yıldız oyuncu Saldırılar sırasında kız kardeşinin de Bataclan konser salonunda olduğunu açıkladı.



Sosyal medyada paylaştığı ilk mesajda "Kız kardeşim de içeride. Tanrı kız kardeşime ve Fransız halkına yardım etsin" dedikten 2 saat sonra ise "Tanrıya şükür kardeşim Bataclan'dan çıkmayı başardı. Dualarım saldırıların kurbanları ve aileleri için" yazdı.



25 yaşındaki oyuncu mesajlarının sonunda "YaşasınFransa" etiketini de paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.