Öne Çıkanlar tük konsolosluğuna saldırı paralel devlet yapılanması çift sim kartı kırşehir demirtaş

Ve Rusya kabul etti! Yolcu uçağı terör saldırısı sonucu düşürüldü!

Rus istihbarat servisi FSB, 5 Ekim'de Mısır'ın turizm kenti Şarm El Şeyh kentinden havalandıktan sonra Sina Yarımadası'nda düşen Rus yolcu uçağının terör saldırısına uğradığını açıkladı.

"SORUMLULARI DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN BULACAĞIM"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de konuyla ilgili  Mısır'da düşen yolcu uçağının terörist bir saldırıya uğradığını ve patlayan bir bomba yüzünden düştüğünü söyledi. Putin saldırının sorumlularını bulacağını özel kuvvetleri bu iş için görevlendirdiğini açıkladı. 

"Teröristleri dünyanın her neresinde olurlarsa olsun bulup cezalandıracağız'' diyen Putin, Rus hava güçlerinin Suriye'deki terörist gruplara yönelik operasyonları yoğunlaştırması için Savunma Bakanlığı'na talimat verdi. Putin ayrıca, yolcu uçağının düşürülmesinden sorumlu olanların bulunması için yabancı ortaklardan da yardım isteyeceklerini söyledi.

OLAYI IŞİD ÜSTLENMİŞTİ

Rus istihbarat servisi FSB, 224 yolcuyla düşen Airbus A-321 tipi uçağın enkazında patlayıcı parçalarına ulaşıldığını duyurdu. Terör örgütü IŞİD, Rus yolcu uçağını düşürdüklerini açıklamış,Rusya ise bu iddiaları reddetmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.