Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Viyana Havalimanı'nda Türk yolculara eziyet ettiler

İstanbul-Londra seferini yapan British Airlines firmasına ait yolcu uçağı, havada arıza yapması nedeniyle Viyana Havaalanı'na zorunlu iniş yaptı.

SADECE TÜRKLERİ OTELE YERLEŞTİRMEDİLER


Uçakta bulunan 249 yolcu bekleme salonunda uzun süre tutulduktan sonra, havayolu şirketinin belirlediği otellere yerleştirildi. Ancak çoğunluğu Türk olan 49 yolcu, Schengen vizesi olmadığı gerekçesiyle otellere gönderilmeyerek havaalanında mahsur bırakıldı.



YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Aralarında yaşlı, hasta ve çocukların da bulunduğu yolcuların dar bir alanda tutulması tepkilere neden oldu. Yolculardan yaşlı bir kadının yüksek tansiyon nedeniyle fenalık geçirmesi sonucu sağlık ekipleri müdahale etti.



SANDALYELERDE UYUYANLAR OLDU

Bekleme salonunda sabahlamak zorunda bırakılan Türkler çaresizce beklemelerini sürdürürken sandalyelerde uyuyan yaşlı ve çocuklar dikkat çekti.

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Viyana Havalimanı'nın elektronik panosunda "Türkiye tatili Erdoğan'ı desteklemekten başka birşey değil"  yazısı yazılmış hemen ardından ise "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor" yalanı panolardaki yerini almıştı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 8 yıl önce

3 milyon sığınmacı bakabiliyoruz, çok güzel; Ermeniler konusunda Fransa'ya ambargo uyguluyoruz, ki harika ; yine aynı konu ile ilgili Alman vekilleri incirlik'e gelmelerini engelliyoruz, en doğrusu bunlar fakat Avrupa'daki Türkler için: "Vatandaş olun ve orada kalın" demek çok ama çoook acı verici oluyor. Bu insanlar bugün böyle olmadı, bunlar dün de bugün de yarın da hep böyle kalacaklar. Lütfen, onların Avrupa'daki haklarını versinler diye ülke olarak baskı yapılsın. Onlar 100 sene önceki, kendilerinin aslında hiç umurlarında olmayan Ermeniler hakkında neler yapıyorlarsa, biz neden yapmıyoruz? Hediye istemiyoruz, tazminat da istemiyoruz, emeklilik primlerini 2 yıl bekletmeden ve işverenin ödedikleriyle birlikte, dönmek isteyenlere hemen versinler. Diğer Türklere de Türkiye olarak bir çok kolaylıklar getirilsin, LÜTFEN!! Genç yaşlı toplayın milletimizi, bu aşağılanmalardan ve unutmayın bu medeni milletleri! Tüm dünyada çok ülkeler vatandaşlarını toplamak için uğraş verdi, birleşmek için gayret gösterdi, İsrail bu konuda iyi bir örnektir kendi halkı için.