Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Yunan medyasından şehit polise hakaret!
Yunanistan'da ulusal güvenlik ve savunma üzerine haberlerin yayımlandığı Veteranos internet sitesi, PKK'nın önceki gün düzenlediği saldırı ile ilgili skandal bir habere imza attı.

Veteranos, yılbaşı gecesi güvenlik güçleri tarafından Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapılan operasyonda, PKK militanlatının düzenlediği roketli saldırı sonucu bir özel harekat polisinin şehit düşmesini "Türk özel harekat polisine roketli mutlu yıllar" başlığıyla duyurdu.


Sitenin haberinde "Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK gerillalarının düzenlediği roketli saldırıda bir özel harekât polisi hayatını kaybederden 5’i de yaralandı. 14 Aralık’ta hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak, yollara döşenen el yapımı patlayıcıları etkisiz hâle getirmek ve bölgeyi PKK gerillalarından temizlemek amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra Cizre’de başlayan operasyonlar devam ediyor" ifadeleri yer aldı.

PKK militanları tarafından düzenlenen saldırıda olay yerinde şehit düşen bir polisin yanısıra yaralı olarak hastaneye kaldırılan beş polisten biri de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk 8 yıl önce

Kodumun itleri sıra sizede gelecek yunan dölleri sizi

Avatar
Tc 8 yıl önce

Orospu cocugu olmak pahalı degil ki 100 dolar !

Avatar
Arzu 8 yıl önce

Birde linkini atsaniz sayfanin