Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Yunanistan'da 6.7 şiddetinde deprem
Merkez üssü İyonya’nın güney batısı olan 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Can ve mal kaybı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, depremin yerin 10 kilometre altında gerçekleştiğini açıkladı.

Reuters’ın haberine göre; ilk ölçümde depremin büyüklüğü 6.7 olarak verildi. Yapılan ikinci ölçümde ise büyüklük 6.8 olduğu açıklandı.

Marmara ve Ege’de son 24 saat içinde yaşanan depremler ise akıllara “Büyük İstanbul depreminin de beklendiği Kuzey Anadolu Fay Hattı yeniden aktifleşti mi?” sorusunu getirdi.

EGE DENİZİ’NDEN SONRA YUNANİSTAN’DA

Sabah saatlerinde de merkez üssü Ege Denizi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Bu deprem Türkiye kıyılarında da hissedilmişti.

MARMARA DA HAREKETLİ

Dün akşam saatlerinde İstanbul’un güneyinde Marmara Denizi’nden geçen Kuzey Anadolu Fay Hattı’nda meydana gelen depremin büyüklüğünü AFAD 4.0, Kandilli Rasathanesi ise 4.2 olarak açıklamıştı. Ayrıca bu depremin ardından kısa bir süre sonra saat 18.36′da 3.0, saat 19:04′te ise 3.4 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti.

Anahtar Kelimeler:
DepremYunanistanda Deprem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.