Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Zamanda yolculuk yapabilmek mümkün mü?
Zamanda yolculuk, filmlerde ve romanlarda ele alınan popüler bir konu... Ruhsal olarak zamanda yolculuk yapmak, ileri veya gerideki bir tarihe beden olarak gitmek veya farklı boyutlara geçebilmek gibi..

Ekseriyet zamanda yolculuk yapmayı sadece film ve romanlarda olan bir kavram olarak sanıyor ama durum pek öyle değil. Zamanda yolculuğun antik zaman diliminde veya günümüzde de yapıldığı ileri sürülüyor..

Amerikan Gizli Servisi NSA’da görev yapmış iki bilim adamına göre, Amerikan Savunma Bakanlığı zamanda yolculuk yapılan bir makinayı bundan tam 49 yıl önce keşfetti.. Makinayı icat eden kişi de meşhur bilim adamı Nikola Tesla’ydı.. Takvimler 1967 yılını gösteriyordu.

İddiaya göre bu teknoloji özellikle askeri karargâhları gizlemek adına geliştirildi. Bazı komplo teorisyenlerinin ortaya attığı iddiaya göre de CIA, Tesla’nın ölümünün ardından, Sırp kökenli bilim adamının ışınlanma ile ilgili notlarını ele geçirdi.

NSA’nın iki itirafçısından birinin adı Michael Relfe...  Amerikan ordusunda da görev yapan Relfe, gizli bir operasyonda yer aldığını kabul etti.

1976’ya orduya giren Relfe, Amerika’nın Mars’ta kurduğu iki koloniyle ilgilenmekle görevliydi. Relfe’nin iddiasına bu görev sırasında zamanda yolculuk yaptı. Onun söylediklerine göre kendi gibi Mars’ta çalışanlar bazı şeyleri hatırlayabiliyor ancak hafızlarının silindiğini iddia ediyorlar...

Dr. Andrew D. Basiago da DARPA projesiyle (1968 – 1972) ilgilendi. Uzay – zaman hologramında zaman yolculuğu deneyleri yaptı.

Zaman yolculuğu için çocuklar seçildi. ABD hükümeti zamana yolculuğunu genç beyin ve bedenlerdeki etkisini merak ediyordu. Çünkü yetişkinler birkaç yolculuktan sonra akli melekelerini kaybetmişti. Çocukların farklı beyin yapıları olduğu ve kendilerini koruyabileceği düşünüldü. Deneyin sonunda ne olundu bilinmiyor..

Dr. Basiago’ya göre gelecekteki insanlar, kendi geleceklerinde oynayacakları rolleri önceden görebilecek. Dr. Basiago ayrıca baba ve oğul Bush’a 1970’li yılların başında New Mexico’da buluştuklarında ABD Başkanı olacaklarını önceden söylediğini ileri sürüyor... Basiago ayrıca Barack Obama’nın bir öğrenci partisinde içkiliyken ABD Başkanı olacağını haykırmasını manidar bulduğunu açıkladı.


komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.