Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Ankara dershane

Türkiye genelinde dershanecilik bir sektör haline gelmiştir. Kurum sahiplerinin çoğu sadece çok öğrenci kaydedip öğrencilerden para kazanma amacındadır. Ankara dershane fiyatları bu sebeple çok yüksektir. Dershanelerin çoğu birçok öğrenci kaydedip onlar üzerinden çok para kazanır. Kayıt öncesinde birçok vaatte bulunur. Ancak dershane başlayıp süreç ilerleyince işler tamamen tepe taklak oluyor. Verilen vaatleri uygulamaya gelince birçok aksaklık yaşanıyor. Şikayet ya da talepte bulunmak isteyen öğrenciler karşılarında muhatap bulamaz. Aksaklıklar ve yaşanan sorunlar öğrencilerin ders motivasyonunu düşürmektedir. Bu konularda web sitemizde daha da detaylı bilgiye ulaşabilrsiniz: https://www.odtululeraktifegitim.com/ Sınav öğrencileri yeteri kadar strese sokarken bir de dershanede yaşanan aksaklıklar her şeyi alt üst etmektedir. Öğrencinin sınav sürecinde kendini tüm dikkatini derslerine vermesi gerekir. Ancak dershanede yaşanan sorunlar öğrenciyi etkiler.
            Ankara dershane fiyatları dershanenin kurumsallığına göre değişiklik gösterir. Kayıt esnasında sözleşme imzalanırken söylenenler kayıt altına alınmalıdır. Daha sonrasında kurum öğrencilere vaatlerini gerçekleştirmelidir. Yaşanan bir aksaklıkta ve sorunda öğrenci karşında muhatap bulabilmelidir. Başta söylenenlerle yapılmalı uygulama aşamasında sorun olmamalıdır. Verilen sözler tutulmalıdır. Öğrencileri memnuniyetine önem verilmelidir. Öğrenci sınava hazırlanma esanasında yeteri kadar stres yaşamaktadır. Bu yüzden  dershane olarak öğrencilerin kurumla sorun yaşanmasına müsade etmemeliyiz. Öğrencinin kişisel sorunları olabilir ancak kurumla bir sorunu memnuniyetsizliği olmamalıdır. Kurum olarak üzerimize düşen, yapmamız gerekenleri en iyi şekilde yapmamız gerekir. Dershane kurumsallığını koruduğu sürece çok fazla sorun yaşanmaz.
            Dershanemizde öğretmenlerimiz alanında uzman, genç, dinamik, sevecen, hoşgörülüdür. Eğitim dershanenin verebileceği en iyi eğitim olmalıdır. Derslerde konu anlatımlarından sonra bol bol soru çözümü yapılmaktadır. Konu sonu taramalarla konunun anlaşılmayan noktaları tespit edilir. Konuyu anlamayan öğrenciler için etüt alabilmektedir. Bu etütte öğrencinin isteğine göre anlamadığı konunun anlatımı yapılabileceği gibi yapamadığı soruların çözümüde yapılabilir. Öğrencilerin istedikleri derslerden her hafta 1 saat etüt alma hakkı vardır. Etütler dışında konular ilerledikçe  hızlı konu tekrarları yapılır. Sınava yakın toplu konu tekrarları yapılır. Dönem içerisinde ayda bir deneme sınavları yapılır. Sınava 1 ay kala 15 günde bir deneme sınavı yapılır. Sınav öncesi son haftada ise her gün deneme olurlar. Tüm Ankara dershaneler bu uygulamalara dikkat etmemektedir. Bu yüzden Ankara dershane fiyatları bu durumlarda değişiklik gösterir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.