Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı
TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı. TEOG sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik mazeret sınavlarının ikinci oturumla birlikte tamamlandı. Peki, TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 2015 TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü Fen Bilgisi, İnkılap Tarihi, Yabancı Dil mazaret sınavları soru ve cevapları açıklandı.

MEB, TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıkladı.Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerinin girdiği ve dün başlayan TEOG mazeret sınavları tamamlandı.

TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı

Türkiye genelinde 5 bin 163 öğrencinin katılması beklenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) birinci dönem mazeret sınavları tamamlandı. Dün başlayan sınavlarda öğrenciler ilk gün Türkçe, matematik ile din kültürü ve ahlak bilgisi sınavlarına katıldı.

Bugün de fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sınavları yapıldı. Her oturum 40 dakika sürdü ve öğrencilere 20’şer soru yöneltildi. Oturum aralarında ise 30’ar dakika dinlenme molası verildi. TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı. 2015 TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü Fen Bilgisi, İnkılap Tarihi, Yabancı Dil mazaret sınavları soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEOG MAZERET SINAVI SORU VE CEVAPLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.