Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Hayatı Kolaylaştıran Proje: Sea Pearl Ataköy

Hayatı Kolaylaştıran Proje: Sea Pearl Ataköy

Sea Pearl Ataköy bugüne kadar görülmemiş eşine benzerine rastlanmamış bir yaşam merkezidir. İnsanların tam da hayallerindeki yaşama alanlarına eşdeğer olan Sea Pearl Ataköy, hem görsel hem de içerik olarak müthiş özelliklere sahiptir. İnsanların her an ihtiyacı olan tüm özellikleri bünyesinde bulunduran bu yaşam merkezi, bu özelliği nedeniyle diğer tüm yaşama alanlarından daha farklı özellikler taşır. Özellikle hayatın biraz daha kolay ve zevkli geçmesini isteyen herkes için mükemmel bir çözüm olacaktır.

Fitness ve Spor Salonları:

Spor yapmayı çok seviyorsanız ve gelişmiş imkanlara sahip olan bir yer arıyorsanız, bunun için çareniz Sea Pearl Ataköy olacaktır. Buradaki gelişmiş spor alanları sayesinde, spor yapmanın zevkli tarafına varabilirsiniz. Pek çok insanın beğenisini kazanan bu yerler, zamanı değerlendirmek açısından harika sonuçlar ortaya çıkarır. Özellikle fit bir vücuda sahip olmak ve her daim canlı hissetmek için, bu alanlar oldukça avantajlı olacaktır. Herkesin doyasıya zaman geçirdiği bu alanlar, hiçbir yerde sunulmayan imkanlar taşıdığı için çok farklıdır. Fitness ve spa alanlarının haricinde 3 bin 265 metrekarelik spor salonu sayesinde, ferah alanlarda sizlere spor yapma imkanı tanınmıştır. Tabi bunun yanında tenisi sevenler de unutulmamış onlar içinde tenis kortu kurulmuştur. Burada en keyifli anları geçirmeye başlarken, arkadaşlarınızla birlikte çok eğleneceğiniz maçlara imza atabilirsiniz. Bunun yanında streetball sahası da bu alanda hizmetinize sunulmuş durumdadır.

Deniz Kenarında Yürüyüş İmkanı:

Aynı zamanda park anlamında insanları memnun edecek sayılı yerlerden biri olan Sea Pearl Ataköy, bu açıdan da tüm beklentilerinizi karşılayacak olan bir yerdir. Özellikle ailenizle birlikte temiz bir hava almak istediğinizde, hiçbir şekilde zorluk çekmenize gerek kalmadan burada hemen yerinizi alabilirsiniz. Burada deniz manzarasıyla birlikte yürüyüş imkanı bulurken, bu zamana kadar yaptığınız yürüyüşlerden daha farklı hissedeceksiniz. Bu açıdan da bugüne kadar yaşadığınız tüm alanları unutarak, buradaki yerinizi almanız iyi olacaktır. Bu sayede kendi yaşantınızı daha zevkli bir hale getirebilirsiniz.

Kaynak : Sea Pearl Ataköy


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.